Новини

Андрій Деркач: сільським територіям потрібна матеріальна підтримка

ImageЗавдяки клопотанню народного депутата України Андрія Деркача, Конотопський район отримав субвенцію з державного бюджету, яка направлена на об’єкти соціальної сфери, водогінної мережі у населених пунктах району. На відкритті відремонтованого Бочечківського НВК «ЗОШ I-III ступенів ДНЗ» де встановлені теплозберігаючі вікна, двері, утеплено кімнати, встановлено новий котел,  був особисто присутній Андрій Леонідович. 25 вересня 2012 року у селі Бочечки Конотопського району введено в дію водогін. Для жителів села ця подія дійсно важлива і необхідна. Проблема питної води, її якість вже давно хвилюють жителів нашого району.

Прокладено 6 кілометрів водогону за рахунок субвенції з державного бюджету – 280,0 тис. грн. та рахунок місцевого бюджету – 29,7 тис. грн., та коштів населення 180,0 тис. гривень.

 На урочистий захід в центрі села зібралися всією громадою, щоб урочисто ввести в дію водогін. Завдяки енергійності та ентузіазму сільського голови Світлана Граченко, безпосередній допомозі влади, голови районної ради Анатолія Боярчука і голова райдержадміністрації Олександра Лугового та народного депутата України Андрія Деркача роботи було виконано в короткий термін.

            Серед пріоритетних завдань Андрія Деркача як народного депутата є залучення якомога більше коштів держбюджету, бізнесу на розвиток сільських територій, на покращення життєвих умов сільських жителів.

Андрій Леонідович завжди відмічає, що Конотопський район, – край сільськогосподарський, основні наші багатства – земля, ліси, тож і роботу потрібно спрямовувати так, щоб усе це працювало на користь жителів району.

За словами очільників району: «Розвиток соціальної сфери сільської місцевості – одне із ключових завдань чинної влади. Забезпечення якісною водою кожного дому в районі здійснюється у рамках реалізації Стратегії «Нова Сумщина-2015».

Image

Image

 

 

Перейти до вмісту