Новини

Розвиваємо сільські території для комфорту людей

Image«Реалізуючи програму Президента «Україна для людей» та Стратегію «Нова Сумщина-2015», районна влада дбає про соціально-економічний розвиток Конотопського району. На території району проводяться ремонтні роботи у закладах соціальної сфери. Так, 17 вересня 2012 року  головою районної ради Анатолієм Боярчуком, головою районної державної адміністрації Олександром Луговим оглянуто об’єкти, де проводяться ремонти приміщень та дано рекомендації щодо завершення виконання даних робіт.

Зокрема, керівники району здійснили робочий виїзд у село Салтикове, де зустрілися з сільським головою Михайлом Шешенею. У ході зустрічі оглянуто приміщення закладу культури, де ведуться ремонтні роботи.

Image

Після чого, очільники району побували у Дубов’язівському і Козацькому НВК, де тривають роботи щодо утеплення фасадів та встановлення енергозберігаючих вікон, що фінансуються в рамках Кіотського протоколу.

Роботи тривають щоденно. Обсяг якісного виконання робіт знаходиться на особистому контролі голови районної ради Анатолія Боярчука і голови райдержадміністрації Олександра Лугового.

Найближчим часом жителі зможуть відпочивати та навчатися у комфортних умовах.

Image

Перейти до вмісту