Новини

Очільники району привітали працівників лісового господарства на передодні професійного свята

Image14 вересня 2012 року на передодні Дня працівника лісу,  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук разом з головою Конотопської районної державної адміністрації Олександром Луговим привітали з професійним святом працівників лісового господарства Конотопщини.

Очільники району подякували лісівникам за високий професіоналізм, впровадження новітніх технологій, самовіддану працю для збереження природних багатств рідного краю, побажали усім міцного здоров'я, добробуту та нових трудових здобутків на благо України та вручили Грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти кращим працівникам лісогосподарської галузі району.

Image

Державне підприємство „Конотопський лісгосп”, яке очолює багато років досвідчений керівник, депутат районної ради , заслужений лісівник України Леонід Володимирович Бут, розташоване в центральній частині Сумської області. Лісгосп заснований у 1935 році. Загальна площа лісового фонду – 25,7 тис.га. „Конотопський лісгосп” розділений на 5 лісництв, троє з яких – Конотопське, Бочечківське і Новомутинське – знаходяться на території Конотопського району.

Конотопське дочірнє агролісогосподарське підприємство „Конотопський агролісгосп”, директором якого є Віктор Філонович Ященко, засноване за рішенням Сумської обласної ради у 2000 році й за дванадцять років роботи зуміло утвердитись на теренах Конотопщини. Площа лісових насаджень, що увійшли до підпорядкування підприємства – 6278 га.

Підприємства займаються охороною лісів, вирощують посадковий матеріал, створюють нові лісові насадження.

Image

Перейти до вмісту