Новини

Кожному селу – вуличне освітлення

Image12 вересня  2012 року у залі засідань Конотопської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів Конотопського району відбулась нарада з питань виконання і завершення робіт з освітлення вулиць сіл Конотопського району.

На нараді заслухано інформацію селищного та сільських голів про хід використання коштів передбачених в 2012 році на вуличне освітлення населених пунктів та хід виконання робіт.

В 2012 році виділено коштів на капітальний ремонт та реконструкцію вуличного освітлення 975,4 тис. грн. на 1.09.2012 використано 326,1 тис. грн.

Виступаючі на нараді, очільники району акцентували увагу на важливості цього питання і називали його  одним із пріоритетних з цілого ряду питань соціального розвитку району. Кожному сільському голові поставлено завдання використати виділені кошти і виконати роботи по освітленню вулиць.

            «У рамках реалізації Стратегії «Нова Сумщина-2015» та Програми Президента «Україна для людей» ми працюємо над розвитком інфраструктури населених пунктів. Тоді кожен сільський мешканець почуватиметься комфортно і безпечно», – зазначив голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

            – Це спільне питання  ради,  адміністрації і сільських голів, а тому разом потрібно його вирішувати,  –  наголосив голова районної ради Анатолій Боярчук.

За результатами наради дано відповідні доручення та встановлено конкретні терміни щодо їх виконання. 

Image

Перейти до вмісту