Новини

Вулиці Конотопщини будуть освітлені!

Image5 вересня  2012 року у великому залі Конотопської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, в.о. директора філії Конотопський РЕМ ПАТ „Сумиобленерго” Олександра Лесненка, заступника голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, селищного та сільських голів Конотопського району відбулась нарада з питань виконання і завершення робіт з вуличного освітлення в районі.

Під час наради кожному сільському голові було надано слово для виступу з питання виконання робіт по вуличному освітленню на підвідомчій йому території, обговорено ряд проблемних питань щодо облаштування освітлення населених пунктів. Окремі сільські ради повністю провели освітлення вулиць на території сільських рад. Як зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук наближається осінь, зима – темна пора року, тому закінчення робіт по освітленню вулиць є найактуальнішим в районі.

Image

Image

             В цей же день керівники району з робочим візитом відвідали с.Попівку, де провели зустріч з мешканцями територіальної громади, поспілкувались на найактуальніші теми соціального і культурного розвитку територій. Також провели нараду по підготовці до обласного благодійного свята „Ми діти твої, рідний краю!”, що відбудеться 8 вересня в с.Попівка.

Перейти до вмісту