Новини

Конотопщину з робочим візитом відвідав заступник губернатора Микола Деркач!

Image4 вересня заступник голови облдержадміністрації Микола Деркач, голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Олександр Луговий з робочим візитом відвідали Бочечківський дошкільний навчальний заклад, в якому завершується капітальний ремонт, проводиться обладнання необхідних для перебування та розвитку дітей кімнат. Завдяки зусиллям влади протягом тижня даний заклад буде готовий до відкриття. Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та покращення життя. У центрі уваги всіх гілок влади  – інтереси дитини.

В цей же день заступник голови облдержадміністрації Микола Деркач разом з керівництвом району відвідали будівництво пологового відділення, дитячої поліклініки та діагностичного центру в м.Конотоп. Ремонтні роботи ведуться згідно з графіком, на об’єкті задіяно 170 будівельників. У жовтні заплановано здати в експлуатацію дитячу поліклініку, розраховану на 500 відвідувань за зміну, та пологове відділення, що включає 6 індивідуальних пологових залів, 18 індивідуальних післяпологових палат, оснащених санвузлом та душовою кабіною, 2 ізолятори.

             Подальший маршрут делегації пролягав через селище Дубов’язівка. Високопосадовці завітали до Дубовязівського НВК, в якому проходить утеплення стін та заміна вікон по кіотському протоколу. В результаті візиту  заступник губернатора відмітив високу якість проведених робіт та побажав, щоб із кожним роком у навчальному закладі з'являлося більше вихованців. На сьогоднішній день мережа освітніх закладів району в повному обсязі задовольняє потребу в отриманні якісної освіти.

Image

Image

Перейти до вмісту