Новини

На Конотопщині побував голова облдержадміністрації

Image14 серпня з робочим візитом на Конотопщину завітав голова облдержадміністрації Юрій Чмирь. Разом із заступником голови облдержадміністрації Миколою Деркачем, начальником управління охорони здоров'я облдержадміністрації Петром Павлюком, головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, головою Конотопської райдержадміністрації Олександром Луговим та міським головою Василем Дзедом губернатор відвідав будівництво пологового будинку в м.Конотоп.

Учасники зібрання – лікарі, науковці, фельдшери –разом з губернатором обговорили питання, які їх турбують, окреслили пріоритетні напрямки розбудови медичної галузі Конотопщини.

За словами Юрія Чмиря, Сумщина стала активним учасником соціального проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства». Тож нині триває добудова пологового будинку в м.Конотоп. Сьогодні на Сумщині розпочато реформування медичної галузі, яке має на меті підвищення якості та доступності медичної допомоги як у великих містах, так і у віддалених селах. За досить короткий проміжок часу в області відкрито декілька сучасних медичних об’єктів. До кінця року планують здати в експлуатацію і пологовий будинок в м.Конотоп. Для жителів Конотопщини це стане довгоочікуваним подарунком.

Image

Image

Перейти до вмісту