Новини

Відбулася 21 сесія районної ради 6 скликання

Image15 серпня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука відбулася 21 сесія районної ради шостого скликання. На розгляд сесії вносились 15 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

             В роботі сесії взяли участь депутати Сумської обласної ради Анатолій Вербовик і Олексій Картавий, депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На пленарному засіданні депутати затвердили звіти про виконання програми економічного та соціального розвитку району за 1 півріччя 2012 року та районного бюджету за цей же період, внесли зміни до районних програм „Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки”, економічного та соціального розвитку району і районного бюджету на 2012 рік, затвердили присяжних Конотопського міськрайонного суду Сумської області.

Розглянувши пропозиції райдержадміністрації районною радою затверджено програму поводження з твердими побутовими відходами в населених пунктах Конотопського району на 2012-2015 роки та районну цільову програму розвитку цивільного захисту на 2012-2015 роки.

Також прийнято рішення присвоїти звання «Почесний громадянин Конотопського району» Кременю Василю Григоровичу та вручити посвідчення і пам’ятну відзнаку «Почесного громадянина Конотопського району».

Image

Image

Image

Перейти до вмісту