Новини

«Людина, як рослина, потребує допомоги»

Image12 липня 2012 року  у залі засідань адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулась зустріч голови районної ради Анатолія Боярчука, т.в.о. голови райдержадміністрації Миколи Горбенка з регіональним представником Сумської області ТОВ "Агросфера" Сергієм Топчієм. Зустріч проходила за участі громадськості та місцевих ЗМІ.

Image

Компанія «Агросфера» забезпечує сільгоспвиробників України сучасними високотехнологічними засобами захисту сільськогосподарських культур, насіннєвим матеріалом та мікродобривами.

З 2011 року компанія сформувала нове значення своєї діяльності, давши йому назву, «Агроклінінг». Cleaning у перекладі з англійської мови означає – чистота.

Послугами клінінгових компаній, із задоволенням користуються всі – від фізичних осіб до великих компаній. «Агроклінінг» – складний процес, який передбачає комплексні заходи з наведення чистоти в полях, садах, виноградниках. Без зайвих пояснень стає зрозуміло, навіщо потрібна чистота, яка в даному разі мається за відсутність будь-яких забруднень у полях, садах від бур'янів, шкідників і хвороб.

Перш за все, це здоров'я врожаю, фінансова стабільність аграрного бізнесу. Крім того, не будемо забувати ще й про суто естетичну точку зору. Найчастіше зовнішній вигляд чистого поля асоціюється з чистотою намірів самого господарства в цілому. Компанія «Агросфера», у новому форматі агрокліненгера, виходить на ринок з метою, забезпечення господарств агрономічним супроводом, професійними препаратами та фахівцями.

На сьогоднішній день Агросфера має можливість запропонувати своїм клієнтам широкий асортиментний ряд продукції, унікальні препарати та новітні вдосконалені формуляції. Відтепер товарний ряд компанії розподілено на дві серії продуктів: «Professional» та «Standard».

До складу серії «Professional» включено інноваційні спільні розробки Агросфера з науково-дослідницьким центром «ALDIP», серія «Standard» – добре відомі бренди, схвалені численними позитивними відгуками господарств.

В компанії працює сектор «Контролю якості продукції», метою якого є постійна перевірка якості продукції компанії «Агросфера». З кінця 2011 року почалась спільна  робота з китайсько-німецьким підприємством Shanghai IPRO-DVA Inspection Technology Co., LTD. Останнє засновано в жовтні 2010 року, і є першим приватним підприємством, що спеціалізується на контролі якості агрохімікатів. Лабораторія має можливість проводити тестування більше 150 діючих речовин пестицидів. Тому клієнти зможуть побачити на каністрах характерні відмітки, які засвідчують, що товар який вийшов з заводу, було перевірено на відповідність високим стандартам якості.

З 2011 року Агросфера виходить на якісно новий рівень обслуговування клієнтів, комплексно вирішуючи проблеми полів будь-якої складності за допомогою нової послуги агргроконсалтинг.

Image

„Тепер ми не просто компанія-партнер, а радник з комплексу послуг у боротьбі за чистоту. Вдаючись до послуг Агроклінінгової компанії, Клієнт отримує тільки високоякісних досвідчених фахівців, комплекс індивідуального обслуговування, товар від виробника, що в свою чергу гарантує захист від можливості придбати підробку. Це все забезпечує приголомшливий ефект, економію часу і грошей! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з сільськогосподарськими підприємствами Конотопського району та бажаємо високих врожаїв та значних успіхів!” – зазначив у своєму виступі представник компранії ТОВ "Агросфера" Сергій Топчій.

Image

„В Конотопському районі Асоціація приватних сільськогосподарських підприємств “Козацька” – голова асоціації Віктор Гала, завдяки тісній співпраці з ТОВ „Агросфера” – відмітив директор Сергій Мудрак, займає лідерське місце по забезпеченню господарства професійними препаратами,  високотехнологічними засобами захисту сільськогосподарських рослин та має чисті поля і добрі врожаї. Дбаючи про стан здоров’я рослин не залишає поза увагою здоров’я українців”

За співпрацю та підтримку соціального проекту "Людина, як рослина, потребує допомоги" національним виробником  засобів захисту рослин компанією ТОВ "Агросфера", для обслуговування жителів Конотопського району Козацькій амбулаторії загальної практики – сімейної медицини подаровано сучасну стоматологічну установку Foshion – FJ22.

Image

Перейти до вмісту