Новини

Обговорено актуальні питання

Image10 липня 2012 року, з метою залучення в подальшому молодих спеціалістів до роботи в сільському господарстві району, у приміщенні адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулася нарада керівників підприємств району з ректором Сумського національного аграрного університету Володимиром  Ладикою за участі т.в.о.голови райдержадміністрації Миколи Горбенка та голови районної ради Анатолія Боярчука.

В ході наради обговорено питання щодо видачі цільових направлень сільській молоді до вступу до Сумського національного аграрного університету та його коледжів у 2012 році.

Image

***

Цього ж дня на території Вирівської і Козацької сільських рад Конотопського району відбулась робоча зустріч начальника служби автомобільних доріг у Сумській області, депутата Сумської обласної ради Анатолія Вербовика з  головою районної ради Анатолієм Боярчуком, т.в.о. голови райдержадміністрації Миколою Горбенком і начальником філії „Конотопський райавтодор” Володимиром Синицєю.

Під час зустрічі обговорено питання  по проведенню капітального ремонту асфальтобетонного покриття центральних доріг по селах Вирівка, Козацьке та ямкового ремонту комунальних доріг зазначених населених пунктів.

Image

Перейти до вмісту