Новини

28 червня – День Конституції України

ImageВже 16 років наша держава живе за своєю Конституцією. Для історії це не так вже й багато. Але своїм корінням Основний український Закон значно старший. Його глибина – у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Разом з прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи, визнані найвищою цінністю.

Image

28 червня 2012 року голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, депутати районної ради, сільські голови, керівники сільгосппідприємств, громадськість села Шевченкове, взяли участь у заходах, присвячених 16-річниці Конституції України. За традицією у День Конституції України керівництво району та представники громади поклали квіти до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченка.

Image

Очільники району привітали присутніх з Днем Конституції та побажали впевненості, успіхів, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина української держави, добра і щастя.

Image

Голова районної ради Анатолій Боярчук за дорученням голови обласної ради Геннадія Михайленка вручив Почесну відзнаку Сумської обласної ради „За високі досягнення”, голові районної державної адміністрації Олександру Луговому. Дякуючи за отриману високу нагороду Олександр Петрович зазначив, що ця відзнака – заслуга не лише його, а й всіх жителів району, які своєю натхненною працею вносять значний внесок у розбудову нашої рідної Конотопщини. І висловив впевненість, що й надалі працюватиме над тим щоб зробити Конотопський район одним з кращих районів Сумщини та підвищувати й надалі рівень життя людей.

Свято закінчилось виступами учасників художньої самодіяльності району.

Image

Перейти до вмісту