Новини

Прийом громадян з особистих питань

Image13 червня 2012 року на Конотопщині з робочим візитом перебував заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Васілій Салигін. Васілій Вікторовіч здійснив у адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації особистий прийом громадян за участю голови районної ради Анатолія Боярчука і голови районної державної адміністрації Олександра Лугового.

 Image

Зокрема до обласного керівника, на прохання територіальних громад Дубов'язівської селищної і В'язівської сільської рад, звернулися Дубов'язівський селищний голова Тамара Марусиченко та В'язівський сільський голова Олена Коцубенко, котрі попросили високопосадовця посприяти у вирішенні актуальних  для сільських жителів питань. Зокрема, виділення коштів для  будівництва підвідного газопроводу від смт.Дубов'язівка до с.В'язове і будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям в смт.Дубов'язівка.

             Заступник голови облдержадміністрації пообіцяв, що обласна влада разом з районною гілкою влади обов'язково допоможуть у вирішенні даних питань.

 Image

Перейти до вмісту