Новини

Очільники району на виїзному прийомі

Image14 червня 2012 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук спільно з головою  Конотопської районної державної адміністрації Олександром Луговим провели виїзний прийом громадян на території Шаповалівської сільської ради. У проведенні прийому також взяли участь Шаповалівський сільський голова Ірина Кириченко та начальник Конотопського МРВ УМВС України в Сумській області  Віктор Брязкун.

Під час проведення прийому керівництвом району розглянуто найактуальніші питання життя громади. Це питання які стосувалися будівництва водогону, відновлення вуличного освітлення по одній із вулиць, дослідження корів приватного сектору на лейкоз, зміни графіка руху рейсового автобуса, повернення вкладів Ощадбанку СРСР, а також інші питання соціального і культурного розвитку села.

Представниками влади надано відповіді та роз’яснення  на поставлені питання громадян, відповідно до чинного законодавства. Окремі, взято на контроль для забезпечення їх виконання.

Після обговорення усіх питань начальник Конотопського МРВ УМВС України в Сумській області Віктор Брязкун провів з жителями села роз’яснювальну роботу з питань запобігання та протидії шахрайству та представив громаді новопризначеного дільничного інспектора Володимира Бандуру. 

Image

Image

Перейти до вмісту