Новини

Відбулась 19 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд дев'ятнадцятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 16 травня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились 13 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутати Сумської обласної ради Анатолій Вербовик і Олексій Картавий, депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Депутати на пленарному засіданні затвердили звіти про виконання програми економічного та соціального розвитку району за 1 квартал 2012 року та районного бюджету за цей же період, а також внесли відповідні зміни до районних програм „Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки”, економічного та соціального розвитку району і районного бюджету на 2012 рік.

Розглянувши пропозиції, які надійшли від райдержадміністрації, в цей же день районною радою затверджено районну  програму з реалізації Конвенції ООН про права дитини на  2012 – 2016 роки, прийнято рішення про встановлення середньої вартості харчування в пришкільних та профільних оздоровчих таборах.

Також, було розглянуто й прийнято рішення викласти в новій редакції районну програму освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки, заслухано хід виконання рішень районної ради «Про програму освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки», «Про програму використання та охорони земель району на 2008-2015 роки».

На реалізацію районної програми «Почесний громадянин Конотопського району» на 2012-2017 роки та відповідно до Положення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Конотопського району» на сесії було  прийнято рішення присвоїти звання «Почесний громадянин Конотопського району» Андрущенку Петру Андрійовичу та вручити посвідчення і пам’ятну відзнаку «Почесного громадянина Конотопського району».

 На останок засідання депутати затвердили план роботи районної ради на 2 півріччя 2012 року.

Всі питання, що виносились на розгляд дев’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на спільному засіданні постійних комісій та президії районної ради.

В цей же день відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту