Новини

Свято “Останнього дзвоника”

Image3 травня 2012 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий, переважна частина депутатського корпусу районної ради  взяли участь у районному святі “Останнього дзвоника”.

У світлий травневий день в Великосамбірському НВК зібралися учні, вчителі, батьки та почесні гості на урочистості з нагоди свята.

 Розпочалося свято традиційно із внесення державного прапору й  виконання державного гімну.

"Сьогодні у вас велике свято, значна подія у житті. Разом з тим нинішнє літо буде для вас багато в чому визначальним: зовнішнє незалежне оцінювання, вступ до вузів, вибір професії. Бажаю пройти всі подальші випробування з гідністю та легкістю", – звернувся до випускників голова районної ради Анатолій Боярчук.

Вітаючи випускників, очільники району побажали їм бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним.

Атмосфера цього свята завжди по-особливому чуйна, хвилююча, трепетна. Було багато сказано щирих теплих слів, відзначено кращих учнів, подаровано безліч квітів.  

Цього дня, на заході було урочисто відкрито меморіальну дошку пам’яті рядового Сергія Волкова і вшановано хвилиною мовчання пам’ять всіх воїнів, що загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку у республіці Афганістан.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту