Новини

Відкриття “ЄВРО – 2012 в Конотопському районі”

Image11 квітня 2012 року на базі Козацького навчально-виховного комплексу „загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Конотопської районної ради Сумської області відбулось відкриття "ЄВРО – 2012 в Конотопському районі".

В офіційній церемонії відкриття взяли участь депутат Сумської обласної ради Анатолій Вербовик, голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, депутат районної ради Володимир Синиця, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Клігунова, директори шкіл, сільські голови, громадськість.

Під час заходу було проведено урочисте жеребкування учасників Чемпіонату району і  визначено подальшу турнірну долю для 16 районних команд, зокрема: час і місце зустрічі, а також кольори якої країни вони будуть представляти в ході районного футбольного турніру.

Чемпіонат району під умовною назвою «ЄВРО-2012» відбудеться у квітні-травні 2012 року під кольорами прапорів і в футбольній формі національних збірних команд учасниць – України, Франції, Англії, Німеччини, Польщі тощо. Як передбачено, форму для команд шкіл району нададуть спонсори і вона залишиться в закладах освіти для подальшої участі в будь-яких інших спортивних змаганнях.

З привітаннями і найкращими побажаннями відносно досягнень у світі спорту до учасників звернулись почесні гості заходу депутат обласної ради Анатолій Вербовик, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова РДА Олександр Луговий побажавши всім спортивної вдачі і жаги до перемоги у чесній боротьбі.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту