Новини

інформаційно-методичний семінар в м.Суми

Image10 квітня 2012 року в сесійному залі Сумської обласної ради відбувся спільний інформаційно-методичний семінар на тему «Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування: вимоги та особливості проведення в 2012 році». Його  проводили Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, Сумська обласна рада та обласна державна адміністрація. 

На семінарі розглядались питання: «Про результати проведення Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2011 році», «Методологія підготовки проектів та програм до участі у Всеукраїнському конкурсі». 

Вивчався також кращий досвід участі територіальних громад у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм підтримки розвитку місцевого самоврядування, аналізувались шляхи залучення додаткових доходних джерел до місцевих бюджетів та головні проблеми територіальних громад, які потребують додаткових фінансових ресурсів.

 У семінарі взяли участь представники селищної та сільських рад Конотопського району: Дубов'язівський селищний голова Тамара Марусиченко, Бочечківський сільський голова Світлана Граченко, Козацький сілььский голова Антоніна Годунова і Сахнівський сільський голова Валерій Бабич.

Перейти до вмісту