Новини

Засідання колегії та прийом громадян в селі Красне

Image2 квітня 2012 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у виїзному засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яке відбулось в селі Красне під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Лугового з питання стану виконання повноважень виконавчим органом Красненської сільської ради. 

На засідання окрім депутатів сільської ради, членів виконкому були запрошені усі бажаючі жителі територіальної громади. Розглянувши питання порядку денного про стан виконання завдань, визначених розпорядженнями та дорученнями голови Конотопської райдержадміністрації у виконкомі Красненської сільської ради, заслухавши та обговоривши доповідь Красненського сільського голови Івана Осадчого з даного питання, колегія одноголосно прийняла схвальне рішення, вважати роботу виконавчого органу задовільною.

             Після розширеної виїзної колегії, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий здійснили прийом громадян з особистих питань у приміщенні Красненської сільської ради. В зверненні громадян переважали питання, що стосуються медичного обслуговування,  виготовлення електронних обмінних файлів (in4) для присвоєння кадастрового номера. Власники корів переймалися  питаннями закупівельних цін на молоко, виділенням земельних ділянок під випаси громадського поголів’я ВРХ та сіножаті. Очільники району надали роз’яснення з порушених питань, а також доручили відповідним службам надати допомогу для якнайшвидшого їх вирішення.

Image

Image

Перейти до вмісту