Новини

Відбулось зібрання Сумського земляцтва у місті Києві

Image31 березня 2012 року делегація Конотопського району на чолі з головою райдержадміністрації Олександром Луговим і головою районної ради Анатолієм Боярчуком взяли участь в зібранні Сумського земляцтва у місті Києві, яке проходило у Київському національному університеті технологій та дизайну під керівництвом голови «Сумського земляцтва у м. Києві» Івана Рішняка.

На урочистому заході голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь у своєму виступі доповів землякам про досягнення Сумщини в області промисловості, сільського господарства, культури та спорту і що Сумщина входить до п’ятірки кращих областей України. На Сумщині створені найбільш сприятливі умови для роботи бізнесу, запроваджено „Єдине інвестиційне вікно”, що суттєво спростило оформлення документів на реалізацію інвестиційних проектів.

             Голова Сумської обласної ради Геннадій Михайленко наголосив, що завдяки співпраці усіх гілок влади, прийняттю цільових програм досягнуто значних результатів в усіх галузях. Прийняття на останній сесії обласної ради „Програми розвитку сільських територій Сумської області до 2020 року” дає зелене світло розвитку медичного обслуговування, освіти, культури на селі.

Очільники Сумської області привітали учасників святкового зібрання вручивши почесні грамоти землякам, які працюють в місті Києві.

             По закінченню урочистих зборів відбувся яскравий святковий концерт за участі художніх колективів та аматорів народного мистецтва.

             Земляцтво співпрацює з державними органами, організаціями, підприємствами всіх форм власності.

             Земляцтво не можливо уявити без тісної співпраці з рідною землею. Адже  саме допомога рідній землі – духовна, моральна, матеріальна – найголовніша мета діяльності громадської організації.            

             На заході Конотопський район представив продукцію ПП „Хлібзавод Дубов’язівський” – підприємство, яке забезпечує хлібом і хлібобулочними виробами не лише Конотопщину, а й інші райони.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту