Новини

У Конотопському районі відзначили 198-річницю з дня народження Т.Г.Шевченка

Image9 березня 2012 року в селі Шевченкове Конотопського району пройшло урочисте покладання квітів до пам`ятника Тарасу Шевченку, приурочене 198-річчю з дня народження цього великого українського поета.

В урочистій церемонії брали участь  голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, представники підприємств установ району, місцеві жителі і молодь.

Виступаючи під час церемонії вшанування пам’яті Тараса Шевченка, голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Олександр Луговий наголошували на величі українського генія, чиє життя і творчість служили інтересам українського народу, досягненню його споконвічної мрії розвиватися „у сім’ї великій, у сім’ї вольній, новій”. Учасники зібрання  вклонилися Великому Кобзареві.

У музейній кімнаті Шевченківського НВК було представлено експозицію до 198-ї річниці від дня народження українського поета, художника, мислителя Тараса Шевченка „Шевченкове слово у серці моєму, воно життєдайна джерельна вода”.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту