Новини

Привітали представниць прекрасної статі Конотопщини

ImageУрочисті заходи з нагоди свята 8 березня відбулися в актовому залі Конотопської райдержадміністрації. Голова районної ради Анатолій Боярчук разом з головою районної державної адміністрації Олександром Луговим привітали представниць прекрасної статі Конотопщини.

Звертаючись до жінок, Анатолій Васильович зазначив:

 – Від щирого серця вітаю вас із прекрасним весняним святом 8 березня – святом пробудження природи, розквіту, краси і любові! В нашій великій родині саме ви несете на своїх тендітних плечах нелегкий тягар повсякдення і водночас знаходите у вирі буднів місце для доброти, чуйності та кохання.

Нехай цей день увійде у Ваші оселі з ніжним і прозорим ароматом перших квітів, із чистим подихом весняного повітря, з першими теплими сонячними променями, які зігрівають серця найчарівнішої половини людства веселковими барвами кохання і щастя!

„Зі  святом вас, дорогі жінки! Хай квітує ваше материнство, не згасає ваше родинне вогнище, осяває рідний край ваша краса і мудрість! Натхнення, щасливої долі, здійснення усіх мрій і сподівань!” – побажав Олександр Петрович всім присутнім.

Після урочистого нагородження квітами, подарунками а також грамотами голови районної ради і райдержадміністрації представниць підприємств и установ району, відбувся святковий концерт. В  концерті взяли участь кращі творчі колективи Конотопського району.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту