Новини

Товариство „Довіра” відзначила своє 25-річчя

Image3 березня 2012 року ТОВ „Довіра”, що знаходиться на території Землянської сільської ради Конотопського району, відзначило 25-ту річницю з часу заснування. В урочистостях, присвячених ювілею, взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми. Конотопський район був і залишається осередком міцних усталених сільськогосподарських традицій. Велика роль у розквіті сільського господарства належить золотим рукам, світлим головам, мудрості та досвідченості працівників, а особливо-керівників. Доля керівника – надзвичайно відповідальна. Її обирають, вона обирає. Обирає тих, хто поважає людей, знаходить радість у спілкуванні з ними, переймається їхніми повсякденними турботами.

В селі Землянка ТОВ „Довіра” 25 років тому заснував і очолює до цього часу Олександр Миколайович Римаренко. Як депутат Конотопської районної ради Олександр Римаренко при підтримці районної влади разом з Землянським сільським головою Неонілою Мозговою піклуються про добробут і затишок населеного пункту.

„Хай рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай постійно примножується ваше господарство, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання, на радість вашим рідним і усім жителям територіальної громади, на благо піднесення добробуту Конотопського району та розквіту рідної неньки України”. Такі теплі слова  привітань були сказані очільниками району на адресу директора і очолюваний їм колектив, а також ветеранів праці, які більшу частину життя присвятили самовідданій роботі у товаристві, тим самим забезпечували його функціонування.  

Кращих працівників, з нагоди ювілею товариства „Довіра”, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий відзначили Грамотами і Подяками  з врученням квітів та подарунків.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту