Новини

Губернатор Сумщини Юрій Чмирь відвідав Конотопщину

Image1 березня 2012 року з робочою поїздкою Конотопшину відвідав голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь у супроводі начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петра Павлюка. На Конотопській землі почесних гостей зустрічали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, міський голова Василь Дзед, громадськість.

У програмі перебування делегації було: відвідання центральної районної лікарні (огляд незавершеного будівництва пологового будинку), проведення круглого столу на тему „Інноваційні технології на службі охорони здоров’я населення”.

За його словами, окрім нового пологового будинку та дитячої поліклініки, місто отримає ще й сучасний діагностичний центр, який буде оснащений за останнім словом медичної техніки. Пройти обстеження тут зможуть не лише жителі міста, але й прилеглих районів.

У ході інспектування медичного закладу Юрій Чмирь відвідав діючий пологовий будинок, де поспілкувався з медичним персоналом та породіллями.

«Виконуючи Програму Президента Віктора Януковича «Україна для людей» та Стратегію «Нова Сумщина-2015», влада докладає максимум зусиль для реформування медичної галузі», – зазначив під час засідання круглого столу керівник області.

У другій половині дня в селі Попівка Конотопського району, з метою налагодження співпраці та залучення інвестицій в спиртову галузь, відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Сергія Слизького з делегацією із Китаю, за участі голови районної ради Анатолій Боярчука і голови райдержадміністрації Олександра Лугового. Під час зустрічі було проведено огляд державного підприємства „Попівський експериментальний завод” та обговорені питання подальшої роботи підприємства.

Китайські інвестори – це перша ластівка в Конотопському районі, – про це зазначив Сергій Слизький під час інтерв’ю з представниками ЗМІ, – але не остання, іноземні інвестори й надалі залучатимуться в наш регіон, що дасть можливість підвищити рівень промислового розвитку, зробить Сумщину однією з кращих областей України.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту