Новини

Влада забезпечує якісну та доступну освіту

Image22 лютого 2012 року з одноденним робочим візитом  у Конотопському районі перебувала делегація у складі начальника відділу нормативного забезпечення та організаційної роботи юридичного департаменту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Сергія Дятленка і т.в.о. заступника начальника управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – начальника відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Юрія Харламова.

У супроводі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука, голови Конотопської райдержадміністрації Олександра Лугового, начальника відділу освіти райдержадміністрації Ірини Клігунової посадовці відвідали Козацький НВК„ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад”, де ознайомились із сучасною моделлю навчального закладу „Школа сприяння здоров’ю”. У Дубов’язівському НВК „спеціалізованій школі І-ІІІ ст. – дошкільному навчальному закладі” гостей ознайомили з інклюзивним навчанням, як системою освітніх послуг. Делегація також побувала в Бочечківському та Шевченківському НВК де оглянули стан матеріально-технічної бази. У музейній кімнаті Шевченківського НВК відбулась презентація проекту „Зв’язок сім’ї Лазаревських з життям і творчістю Тараса Шевченка”.

Виконуючи Програму Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» та Стратегію «Нова Сумщина-2015», влада докладає зусиль для забезпечення рівних умов навчання всім дітям, незалежно від їх місця проживання.

Image

Image

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту