Новини

У новий рік – з районним бюджетом!

ImageВідповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука 29 грудня 2011 року проведено 13 сесію Конотопської районної ради  6 скликання. На пленарному засіданні розглянуто 22 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій та погоджені на президії районної ради.

Районна рада затвердила програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013-2014 роки, внесла зміни до районного бюджету на 2011 рік, а також затвердила районний бюджет на 2012 рік.

Депутати заслухали хід виконання районних програм ”Здоров’я нації на 2007-2011 роки” і „Репродуктивне здоров’я нації до 2015 року в районі”. Розглянули також земельні питання.

За поданням відділу освіти райдержадміністрації, враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту, районна рада погодила призначення Саморядової Любові Олександрівни  на посаду директора Кошарівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Обговорили та прийняли  програму зайнятості населення району на 2012-2013 роки.

Як і на попередніх сесіях, так і 29.12.2011 депутати приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень. Розглянувши хід виконання, районною радою знято з контролю рішення, що вже виконані.

Останнім заслухали звіт про виконання плану роботи на 2 півріччя 2011 року та затвердили свій план роботи на 1 півріччя 2012 року.

Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий після закінчення пленарного засідання районної ради теплими словами привітали присутніх з наступаючим Новим 2012 роком та Різдвом Христовим. Депутатський корпус також привітали Дід Мороз, Снігуронька і учасники художньої самодіяльності району, які вже по добрій традиції завітали до районної ради.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту