Новини

З турботою про людей

ImageЗ ранку, 28 грудня у Конотопській районній раді відбулися засідання постійних комісій та президія, де депутати предметно розглянули питання що вносяться на розгляд тринадцятої сесії районної ради шостого скликання. Особливу увагу було приділено проектам програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основним напрямам розвитку на 2013-2014 роки, внесенню змін до районного бюджету на 2011 рік, а також розгляду проекту районного бюджету на 2012 рік.

***

 Цього ж дня, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий з робочим візитом побували в населених пунктах Конотопського району.

У селі Сім’янівка Дубов’язівської селищної ради очільники району разом із заступником голови районної організації Партії регіонів Василем Гузевим і селищним головою Тамарою Марусиченко привітали з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим Героя Соціалістичної Праці – Ганну Тимофіївну Руденко,  вручивши новорічний подарунок.

У центрі села Бочечки районне керівництво зустрічали хлібом-сіллю всією територіальною громадою на чолі з Бочечківським сільським головою Світланою Граченко. Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий урочисто вручили Бочечківській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини автомобіль швидкої медичної допомоги. Нову «швидку» закуплено за кошти районного бюджету. У Бочечківській сільській раді очільники району провели прийом громадян з особистих питань де дали відповіді на більшість порушених питань. Окремі –  взято на контроль для забезпечення їх виконання.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту