Новини

Очільники району привітали працівників і ветеранів міліції

ImageЩорічно 20 грудня в Україні відзначається День міліції. У Конотопському районі працівників та ветеранів правоохоронних органів з 20-річчям створення міліції України на урочистому зібранні привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

             „Сьогодні українська міліція відзначає своє професійне свято. Це свято тих, хто охороняє закон і правопорядок, захищає співгромадян від злочинних посягань. Завдяки вашій нелегкій, наполегливій праці вписано багато яскравих сторінок в історії Міністерства Внутрішніх Справ. Щодня, виходячи на роботу, ви показуєте приклади стійкості, мужності, патріотизму. Ви – люди сміливої та небезпечної професії. Особливі слова глибокої вдячності вашим рідним і близьким. Адже День міліції – це і їх свято. Бажаю всім співробітникам органів внутрішніх справ та ветеранам міцного здоров’я, благополуччя і миру” – звернувся до присутніх голова районної ради Анатолій Боярчук.

             З нагоди Дня міліції очільники Конотопського району вручили кращим працівникам правоохоронних органів грамоти голови районної ради і райдержадміністрації.

Перейти до вмісту