Новини

Привітали та вручили подарунки від Святого Миколая

ImageЗнову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке принесло до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. У цей час маленькі діти з нетерпінням чекали дива. 19 грудня 2011 року депутат обласної ради Анатолій Вербовик, голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, депутати районної ради Володимир Синиця і Сергій Гайдаш, депутати від партії Регіонів,  щирими і теплими словами привітали дітей Конотопського району.

Представники влади та депутати з самого ранку завітали в дитячі будинки сімейного типу Дементьєвих, де виховується – 6 дітей, Солох – 8 дітей, відвідали прийомні сім’ї Дзюби – 2 дітей, Тютюнник – 2 дітей, Кузьменків – 3 дітей, Воловйових– 3 дітей, Тайжанових – 4 дітей, де привітали родини листівками від Президента України Віктора Януковича і вручили подарунки.

Важливим є те, що кожне маля пише листа до Святого Миколая – і він обов’язково має принести оту маленьку дитячу мрію…

Знаючи це, представники влади, подарували малечі солодощі, подарунки і гарний настрій.

Керівники влади побували на святкових заходах у Хижківській, Салтиківській, Шевченківській сільських радах, у дитячому притулку і школі-інтернаті. Під час зустрічей в селі Вирівка відвідали храм Покрови Пресвятої Богородиці.

– Дорогі діти, зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість! Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, освятить найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Сердечно бажаємо вам здоров’я, благополуччя, щасливої долі. Нехай Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить радістю серця всіх вас. Сьогодні всі дітки отримають подарунки від Святого Миколая, – зазначив під час урочистостей голова районної ради Анатолій Боярчук. – Бажаю усім веселих свят, здоров’я і Божого благословення.

Цього дня в кожному дитячому садочку і дошкільному закладі Конотопського району   проводились святкові вистави, конкурси, у яких діти мали змогу показати свої творчі здібності та таланти, де маленькі учасники отримали заохочувальні призи.

Найбільша увага владою приділяється дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування. Адже саме ця малеча понад усе чекає ласки, тепла та уваги.

 Дитячий притулок… Тут є спальні, кімнати для навчання та відпочинку, їдальня. У кімнатах – іграшки, пізнавальні книжки, одяг, на подвір'ї – гойдалки… От тільки мами не поспішають сюди щовечора, щоб забрати своїх дітей додому. Дітки перебувають тут навіть не цілодобово, а багатомісячно, адже більшість з них є сиротами. Найдорожчих у світі людей їм замінюють няні, вихователі.

     Немає в світі дитини, яка в очікуванні на свято не мріяла б про щось особливе. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? І День Святого Миколая дає можливість побути чарівниками для таких дітей.   

Почесні гості вручили кожній дитині індивідуальні подарунки з м’якими іграшками, рукавичками, шкарпетками, солодощами тощо. Діти, у свою чергу, підготували для гостей чудовий музичний подарунок.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту