Новини

В Конотопському районі звітують сільські голови

ImageЗ початком календарної зими, як і в попередні роки сільські голови Конотопського району відповідно до частини 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розпочали звітувати про свою роботу перед територіальними громадами на відкритих зустрічах з громадянами.

Такі зібрання проходять за участю жителів населених пунктів, районного керівництва, керівників підприємств, установ, організацій та громадського активу району. Активну участь у звітах беруть і закріплені за сільськими радами депутати районної ради, які на зустрічах з виборцями інформують про свою депутатську діяльність.

             Робота сільських голів та депутатів надзвичайно різнопланова.  

             Керівництво територіальної громади звітує перед односельцями про свою зроблену за звітній період роботу, про спільні надбання та про плани на майбутнє детально зупиняючись на основних завданнях територіальних громад та відповідаючи на запитання, які селяни порушують під час зустрічей.

             Людина має пропрацювати принаймні рік, щоб побачити результати його діяльності. Саме такої думки дотримуються голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий, оцінюючи на сходах сіл роботу сільських голів.

            Цього тижня такі звіти відбулись у сільських радах Конотопського району:

 5 грудня – у Пекарівській; 6 грудня – у В’язівській і Грузчанській; 8 грудня – у Михайло-Ганнівській, Кошаріській та Землянській. 9 грудня заплановані зустрічі в селах Красне, Жовтневе та Шпотівка.  

Перейти до вмісту