Новини

Семінар – нарада

Image9 грудня Конотопська районна рада спільно з райдержадміністрацією  провели семінар-нараду з сільськими голами, секретарями і бухгалтерами сільських рад, а також  підприємцями району. В семінарі взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Згідно  порядку денного було розглянуто 9 питань.

Про Закон України „Про внесення змін до Податкового кодексу України” та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку звітності перед аудиторією виступив заступник начальника Конотопської МДПІ Анатолій Плевако.

Першочерговими заходами з підготовки до перепису населення є виконання робіт по уточненню меж та назви населеного пункту, найменування вулиць, правильна нумерація будинків, а також перевірки погосподарського обліку. Про це йшлося у виступі начальника управління статистики в Конотопському району Сергія Рогожина.

З питання щодо надання відомостей про найменування, перейменування геонімів та встановлення нумерації будинкам, інформував начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Микола Ничвидюк.

            Учасники семінару також заслухали інформації з питань підготовки плану евакуації на особливий період, соціального захисту громадян похилого віку, нарахування та сплати єдиного соціального внеску та інші.

Підводячи підсумки семінар-наради голова районної ради Анатолій Боярчук наголосив на  необхідності постійного поновлення знань посадових осіб місцевого самоврядування в частині щодо внесення змін до законодавчих та нормативних актів особливо земельного законодавства, бюджетних відносин, житлово-комунального господарства та інших питань.

Image

Image

Перейти до вмісту