Новини

В селі Коханівка відкрили оновлений фельдшерський пункт

Image25 листопада в селі Коханівка Конотопського району після проведеного капітального ремонту відбулось урочисте відкриття фельдшерського пункту. На урочистому заході голова районної ради Анатолій Боярчук привітав жителів Дубов’язівської селищної ради з відкриттям оновленого медичного закладу, висловив слова подяки усім, хто долучився до реконструкції даного приміщення.

Також зі словами щирих зичень звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Луговий та побажав, щоб до медичного закладу люди йшли в основному не лікуватися, а задля профілактики.

             Селищний голова Тамара Марусиченко висловила слова подяки районній владі та привітала громаду. Ремонтні роботи були проведені за спонсорські кошти місцевого сільськогосподарського підприємства „Агропродукт”, керівником якого є  депутат Конотопської районної ради Віталій Литвиненко.

             В медичному закладі відремонтовано покрівлю, проведений ремонт приміщень, облаштовано опалення, завдяки чому надано можливість медичному персоналу належним чином виконувати свої обов’язки.

             Розповідаючи про роботу, завідувач ФП Юрій Масько повідомив, що штат медичного закладу складається з двох працівників, які обслуговують не тільки жителів Коханівки, а й мешканців віддалених населених пунктів, в основному це пенсіонери та одинокі люди, всього 58 громадян, в тому числі 12 учасників бойових дій.

 Image

Image

***

В цей же день очільники району провели виїзні прийоми громадян на території Дубов'язівської селищної ради.

Під час прийому керівництвом району розглянуто найктульніші питання життя громади. Це питання які стосувалися утримання комунальних доріг, виплат по земельних та майнових паях, ціни на молоко та виплату дотацій, виготовлення державних актів на землю та соціальних виплат дітям війни, пенсійної реформи а також інші питання соціального і культурного розвитку села.

Представниками влади надано відповіді та роз’яснення  на поставлені питання громадян, відповідно до чинного законодавства. Окремі, взято на контроль для забезпечення їх виконання.

Image

Перейти до вмісту