Новини

Вшанували пам’ять жертв Голодомору

ImageНевпинно спливають дні, все далі відходять в історію трагічні події Голодомору 1932 – 1933 років. Але пам’ять про них залишається в серцях людей. Щороку в останні дні листопада ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору, схиляємо голови в жалобі за всіма, хто багато років тому загинув від голодомору, чиє життя було обірване в силу страшних і трагічних обставин.

25 листопада в Тулущанському НВК спеціалістами центральної районної бібліотеки проведено тематичну лекцію „Хай завжди горить свічка пам’яті, не згасне”.

            Пам’ятні знаки жертвам Голодомору 1932 – 1933 років встановлені в селах нашого району. 26 листопада до Дня пам’яті жертв Голодомору в населених пунктах Конотопського району проведено мітинги-реквії та покладання траурних вінків і композицій з житніх та пшеничних колосків до пам’ятних знаків, місць поховань жертв Голодомору. У ритуалі пам’яті взяли участь  голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, депутати, представники трудових колективів, громадськості та молодь.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту