Новини

Звітував голова Конотопської районної ради

ImageВідповідно до Закону України Про місцеве самоврядування в Україніпід головуванням голови районної ради А.В.Боярчука проведено 12 сесію Конотопської районної ради 6 скликання, до порядку денного якої було включено 37 питань.

 Окрім депутатів, на сесії були присутні представники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Основне питання порядку денного – звіт голови районної ради про свою діяльність за період з 16.11.2010 по 31.10.2011. У  звіті голова районної ради Анатолій Боярчук акцентував увагу на тому, що головним у діяльності ради є питання зростання ролі депутатів у процесах соціально-економічного розвитку району, формування і виконання районного бюджетів, фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, культури і спорту, підвищення ефективності використання майна спільної власності тощо.

На думку очільника району, саме сьогодні, в період реформ в нашій країні, вагомо і авторитетно має звучати зважене слово депутатського корпусу, кожного депутата чи посадової особи місцевого самоврядування.

Підсумовуючи роботу, голова районної ради також констатував: – Аналізуючи весь спектр розглянутих питань, слід зауважити, що районна рада засвідчила свою увагу до найскладніших проблем  сьогодення району. Звичайно   підстав для самозаспокоєння  немає, хотілося б досягти більшого, але й зроблено чимало. Я вважаю, що у цьому проявилась політична зрілість нинішнього депутатського корпусу.

            У заключній частині свого звіту, Анатолій Васильович подякував  депутатам районної ради, які за звітний період розглянули сотні питань та прийняли виважені рішення, плідно працювали у постійних комісіях,  депутатських фракціях. Але найбільша вдячність була висловлена  громаді району, яка з розумінням ставиться до проблем, підтримує всі добрі починання районної влади та допомагає їй в роботі, зосереджуючи увагу на актуальних проблемах місцевих громад.

Попередньо звіт голови районної ради був оприлюднений в районній газеті “Сільські горизонти”, наданий кожному депутату районної ради, після чого предметно розглянутий на спільному засіданні п’яти постійних комісій районної ради. За дорученням постійних комісій в обговоренні звіту на пленарному засіданні ради взяли участь голови постійних комісій. Депутати взяли до відома звіт голови районної ради за період з 16.11.2010 по 31.10.2011.

Разом з цим, депутати  заслухали хід виконання районних програм за звітній період поточного року,  а також затвердили районні програми на 2012 рік. Прийняли рішення що стосуються затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інші.

По закінченню сесії голова районної ради Анатолій Боярчук разом з виконавчим директором федерації футболу Сумщини Андрієм Прохоровичєм, привітали районну футбольну команду „Харчовик” за зайняте 2 місце в першості області з футболу та вручили спортсменам грамоти і медалі.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту