Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image16 листопада 2011 року відповідно до плану роботи районної ради на 2 півріччя 2011 року відбулося засідання п’яти  постійних комісій районної ради. На засіданнях комісій були попередньо розглянуті 36 питань, які виносяться на розгляд пленарного засідання районної ради шостого скликання.

Першим, заслухали та обговорили інформацію голови Конотопської районної ради Боярчука А.В. по його звіту про діяльність за період з 16.11.2010 по 31.10.2011, після чого відповідно до пункту 17 частини 6 статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, одноголосно – „за” прийняли рішення внести звіт голови на пленарне засідання районної ради, яке відбудеться 18 листопада 2011 року.

Районна рада також заслухала інформації начальників управління економіки та фінансового управління райдержадміністрації про виконання програми економічного та соціального розвитку району і районного бюджету за 9 місяців 2011 року.

 Разом з цим, депутати профільних комісій в порядку контролю заслухали хід виконання районних програм за звітній період поточного року,  а також розглянули проекти рішень програм на 2012 рік. Погодили внесення на розгляд сесії ряд питань, що стосуються затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інші.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

***

В цей же день президія районної ради під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука погодила перелік питань, що виносяться на розгляд дванадцятої сесії районної ради шостого скликання.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту