Новини

Діти – Майбутнє України

Image9 листопада 2011 року з робочим візитом Конотопщину відвідав перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев. В селі Бочечки Конотопського району відбулося відкриття дошкільної групи при Бочечківському навчально-виховному комплексі. Почесними гостями урочистостей були перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев, голова районної ради Анатолій Боярчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Клігунова.

На урочистості зібралась місцева громада села, громадськість району. Для сільських мешканців, які виховують маленьких дітей відкриття дошкільних закладів – справжнє щастя. Адже дошкільна освіта надзвичайно важлива – тут малечу навчать писати, читати, рахувати. В перший клас діти підуть добре підготовленими. Мами маленьких дошкільнят зізнаються – відтепер матимуть більше вільного часу.           – За останні роки намітилась позитивна тенденція по розширенню мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що відкриття дитячих садків стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього сільського населення.  Розширення  дошкільних навчальних закладів –  це ще один крок на шляху вирішення проблеми охоплення дітей дошкільного віку відповідною освітою. Сьогодні діти отримують право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у новоселів з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ, – зазначив під час промови перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев.

             З вітальним словам також виступив голова районної ради Анатолій Боярчук  відмітивши що все, що ми робили і робимо – це завдячуючи наполегливій співпраці обласної, районної влади і територіальної громади. Наша робота, направлена на те, щоб розвивався кожен населений пункт району і не існувало вислову „неперспективне село.” – наголосив  Анатолій Васильович у вітальному виступі.

             Представники влади вручили майбутнім учням солодощі і подарунки.

             У закладі є все необхідне сучасне ігрове та технологічне обладнання, нові іграшки, меблі. Світлі та затишні кімнати, сучасні ігрові майданчики мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми  якісної дошкільної освіти.

Image

 Image

Image

***

Цієї середи у Конотопській районній раді відповідно до плану роботи відбулось навчання виконавчого апарату та осіб зарахованих до кадрового резерву.  Радник голови районної ради Андрій Берека ознайомив присутніх на навчанні з Законом України від 02.10.1992 №2657 – XII „Про інформацію” та надав ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли в ході навчання.

Перейти до вмісту