Новини

Привітали працівників соціальної сфери та провели виїзну колегію

Image4 листопада у великому залі Конотопської райдержадміністрації пройшли урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. У заходах взяли участь районне керівництво та представники громадськості району.

         Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий щирими словами привітали усіх працівників соціальної сфери зі святом, побажали доброго здоров'я, душевного тепла і добробуту, успіхів у непростій, але важливій і шляхетній праці – допомагати людям.

             Очільники району вручили грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти найкращим соціальним працівникам району.

            Продовжилися урочисті збори яскравою концертною програмою. Для глядачів було представлено номери художньої самодіяльності (пісні і танцювальні номери).

Image

Image

***

             В цей же день керівники району Анатолій Боярчук та Олександр Луговий провели виїзну колегію за участі сільських голів району на базі Юрівської сільської ради. На колегії обговорювались результати комплексної перевірки щодо виконання повноважень Юрівською сільською радою.

 

Перейти до вмісту