Новини

Запалення газового факела в селі Дубинка

ImageЗ настанням перших холодів жителі села Дубинка Конотопського району отримали газ. 18 жовтня у цьому населеному пункті  відбулося урочисте відкриття підвідного газопроводу.

Окрім місцевих жителів, на святі були присутні люди, які безпосередньо приймали участь в будівництві газопроводу, а також сприяли проведенню цієї роботи.

Підведення газопроводу до населеного пункту стало можливим завдяки напруженій праці багатьох трудових колективів, адже з місцевого бюджету для проведення підвідного газопроводу до села (2,9 км) було виділено 154 тис.грн., за кошти населення побудовано 5,4 км розподільного газопроводу по вулицях села, на що витрачено 386 тис.грн. і газифіковано 43 будинки.

З урочистим відкриттям газової мережі селян привітали голова районної ради Боярчук А.В., голова районної державної адміністрації Луговий О.П. У своїй промові очільники району відзначили, що запалення газового факелу є знаменною подією для села, адже йдеться не лише про підведення газу, але й про створення умов для покращення добробуту його мешканців.

За доброю традицією, після церемонії запалення факелу газопроводу та освячення газорозподільної станції представники влади завітали до господарів першої садиби, аби пересвідчитися у тому, що газопостачання функціонує належним чином. На кухні, обладнаній газовою плитою, засмажили сало з яєчнею, якими пригощали всіх присутніх.

Image

Image

Image

***

В цей же день голова районної ради А.В.Боярчук спільно з головою райдержадміністрації О.П.Луговим здійснили прийоми громадян з особистих питань на територіях В’язівської і Землянської сільських рад.

Основні питання, що обговорювалися в ході особистого прийому з місцевими жителями  стосувалися розрахунків за земельні паї, соціальних виплат дітям війни та інші.  

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

Image

Перейти до вмісту