Новини

Проведено екологічну акцію „Посади дерево”

Image„Конотопський лісгосп” є одним з найкращих лісогосподарських підприємств України зі збереження навколишнього природного середовища та відновлення екологічного стану природи, а також з розвитку лісової галузі.

І це не випадково, а завдячуючи роботі досвідченого директора, заслуженого лісівника України Л.В.Бута.

Суботнього ранку біля контори Бочечківського лісництва, щоб провести екологічну акцію „Посади дерево СНАУ”, зібралися студенти Сумського національного аграрного університету – випускники навчальноосвітніх закладів Конотопського району, заступник проректора СНАУ А.М.Розуменко, декан факультету ветеринарної медицини О.Л.Нечипоренко, які, до речі, також є вихідцями з Конотопської славної землі. До проведення такої корисної справи долучилися Бочечківський сільський голова С.М.Граченко, а також учні старших класів Бочечківської ЗОШ I-III ступенів на чолі з директором Г.М.Внучковою. Організацію підготовчих робіт та забезпечення саджанцями провів колектив працівників Бочечківського лісництва під керівництвом  в.о.лісничого В.О.Холодьона.

Підтримали проведення акції та взяли безпосередньо участь у висадженні саджанців вільхи на земельних угіддях лісгоспу голова районної ради А.В.Боярчук і голова райдержадміністрації О.П.Луговий. До речі, акція „Посади дерево” проводиться в Конотопському районі постійно.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту