Новини

Інформація по 11 сесії районної ради та проведені заходи

ImageРанок 20 вересня 2011 року розпочався у Конотопській районній раді з навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де було обговорено проект Закону України «Про об’єднання територіальних громад», Закон України  від 13.01.2011 №2939-VI «Про доступ до публічної інформації», Закон України від 07.04.2011 №3206 – VI «Про засади запобігання і протидії корупції».

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”    під головуванням заступника голови районної ради В.М.Малігон проведено 11 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В роботі пленарного засідання  окрім депутатів, взяли участь працівники правоохоронних органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На пленарному засіданні депутати розглянули 24 питання порядку денного.

Внесено зміни до програми економічного і соціального розвитку району на  2011 рік та до районного бюджету на 2011 рік. Погоджено призначення Дороженко Наталії Миколаївни  на посаду директора Шаповалівського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ».

Районною радою розглянуто та затверджено 9 програм, які фінансуються із районного бюджету, щодо соціального захисту населення. Також  програму фінансування у 2012 році заходів щодо відзначення державних свят та певних календарних дат, проведення інших представницьких заходів райдержадміністрації та участі районних делегацій в заходах обласного та всеукраїнського рівня.

Серед інших питань порядку денного сесії районної ради депутати прийняли рішення з питань галузі освіти, культури та земельних питань.

І останніми питаннями на сесії прийняли рішення щодо зняття з контролю рішень районної ради, що вже виконані.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено 16 вересня на спільному засіданні 3 профільних комісій  районної ради, під час якого депутати отримали інформацію з питань порядку денного, які були погоджені на засіданні президії районної ради для   розгляду на пленарному засіданні.

В цей же день відбулось засідання колегії Конотопської райдержадміністрації, в якій керівництво районної ради взяло безпосередньо участь.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту