Новини

Письменник Іван Корнющенко відзначив 75-річний ювілей

Image18 вересня 2011 року 75-річний ювілей відзначив письменник Іван Пилипович Корнющенко. Ім’я Івана Корнющенка добре відоме на Сумщині, а особливо на Конотопщині, де він тривалий час працював редактором об’єднаної міськрайонної газети „Радянський прапор”, а нині сповна віддається літературній творчості.

Він – журналіст за професією і літературний дослідник за покликанням. Разом з цим літературознавець, фольклорист, палкий природолюб, художник, фотограф, письменник-прозаїк.

             В святковий вересневий день, крім рідних та близьких людей, шановного ювіляра привітали голова  райдержадміністрації О.П.Луговий, голова районної ради А.В.Боярчук  та його заступник  В.М.Малігон, творча інтелігенція, педагоги та бібліотечні працівники району.           

            Разом з букетами квітів, очільники району вручили Івану Пилиповичу грамоту Сумської обласної ради, пам’ятну адресу районної ради і райдержадміністрації та побажали міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  творчої наснаги, подальших успіхів у будь яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Image

Перейти до вмісту