Новини

Урочистості до Дня підприємця

Image2 вересня в Конотопському районі урочисто відзначили День підприємця.

З нагоди професійного свята в великому залі адмінбудинку райдержадміністрації проведено засідання “круглого столу” з суб’єктами підприємницької діяльності району за участі голови райдержадміністрації Лугового О.П. та його заступників, заступника голови районної ради Малігон В.М., начальника управління економіки Олійник Н.Г., заступника директора Конотопського міськрайонного центру зайнятості Пилипенка А.І., начальника управління Пенсійного фонду України в Конотопському районі Шелюк Н.М., заступника начальника Конотопської міжрайонної податкової інспекції Сумської області Дерев’янка О.В.

Підприємці і підприємницькі структури сьогодні активно наповнюють вітчизняний ринок конкурентними товарами і послугами, створюють нові робочі місця, сплачують податки та заробітну плату, забезпечуючи економічне зростання держави та підвищення добробуту громадян.

За вагомий внесок в торговельне обслуговування населення району, високі досягнення в виробничій сфері та з нагоди професійного свята нагороджено почесними грамотами голови Конотопської райдержадміністрації і голови Конотопської районної ради кращих представників малого бізнесу Боярчука О.В. (ТОВ„Агролайн-Трейд”, с.Совинка); Кузьміну Л.М (СТ „Кооперативне”, с.Попівка), Павлюченко Т.С. (керівник ФГ „Пролісок”, с.Салтикове), ПП Чернявську Т.І., с.Кузьки та інших.

Очільники району привітали всіх підприємців, які працюють на благо процвітання району з нагоди професійного свята, побажали міцного здоров'я, щастя, благополуччя, добробуту та  розквіту добрих справ і цінних починань.

Image

Image

Перейти до вмісту