Новини

1 вересня – День Знань

ImageНастав довгоочікуваний день, як для батьків так і дітвори – 1 Вересня, Свято Першого дзвоника. Діти чекали його з нетерпінням, а особливо першокласники, для яких сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

В усіх школах Конотопського району пройшли урочисті лінійки, на яких пролунав перший дзвоник, що сповістив про початок нового навчального року.

В урочистих заходах взяли участь керівництво і  депутатський корпус районної ради, представники громадськості. В рамках акції „Дай руку першокласнику” депутати районної ради подарували першачкам комплекти шкільного приладдя.

Цього дня з привітаннями у Гружчанському навчально-виховному комплексі побували заступник начальника управління промисловості облдержадміністрації В.В.Дудченко, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, заступник голови районної ради В.М.Малігон, начальник відділу освіти райдержадміністрації І.В.Клігунова, де взяли участь в урочистих заходах та привітали всіх з першовересневим святом – Днем знань.

Представники влади привітали на святі жительку села Грузьке, багатодітну матір Лисенко Варвару Іванівну, якій президентом України присвоєно почесне звання Мати-героїня і урочисто вручили їй посвідчення та квіти. Також, за вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, розвиток освіти на Сумщині, сумлінну працю вчителю Покровенко Любов Михайлівні вручили грамоту управління освіти і науки обласної державної адміністрації.

Приємним подарунком від районного керівництва для громади с.Гузьке був новий Шкільний автобус, котрим здійснюватиметься підвіз школярів з ближніх сіл до навчального закладу.

В подарунок вiд обласної влади  Володимир Васильович Дудченко вручив дітям мультемидійний комплекс.  

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту