Новини

Інформація про проведені заходи

ImageНапередодні 1 вересня у приміщенні адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Конотопського району, на якій були проаналізовані результати діяльності навчальних закладів і підбиті підсумки минулого навчального року та визначені основні завдання і напрями роботи на 2011 – 2012 навчальний рік.

Окрім самих освітян, участь у ній взяли голова районної державної адміністрації О.П.Луговий, заступник голови районної ради В.М.Малігон,  представники громадськості та ЗМІ.

Користуючись нагодою, очільники району привітали кращих педагогічних працівників району, які своєю наполегливою працею плекають юні таланти, вносять великий вклад у розвиток освітньої галузі і вручили їм грамоти та квіти.

 Image

Image

 ***

30 серпня заступник голови районної ради В.М.Малігон спільно з головою районної державної адміністрації О.П.Луговим провели зустрічі з громадами  на території Салтиківської і Тернівської сільських рад.

Мешканці зазначених населених пунктів порушили перед районним керівництвом питання щодо розрахунку за оренду земельних паїв, вуличного освітлення, телефонного зв’язку, дотації на м’ясо і молоко, низької закупівельної ціни на молоко, будівництва водогону, ремонту приміщення Тернівського клубу   та інші.

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

Image

Image

Image

  ***

На розгляд десятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 31 серпня о 10 годині під головуванням заступника голови районної ради В.М.Малігон виносились 6 питань.

В роботі сесії взяли участь  депутати Сумської обласної ради Вербовик А.М., Картавий О.О., депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

За доброю традицією розпочали з привітань іменинників. Голова райдержадміністрації О.П.Луговий і заступник голови районної ради В.М.Малігон вручили  почесну відзнаку Сумської обласної ради „За високі досягнення” та пам’ятну адресу районної ради і райдержадміністрації а також букет квітів Зінченку Миколі Олексійовичу, депутату районної ради, голові правління публічного акціонерного товариства “Радгосп Шевченківський”  с. Шевченкове  Конотопського району, за  багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність,  вагомий  особистий  внесок  у  розвиток  сільського господарства району, з нагоди 60-річчя від дня народження.

             На цьому пленарному засіданні депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку району  та районного бюджету за I півріччя 2011 року. Погодили призначення кандидатуру Федан С.О. на посаду директора НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області.   Внесли зміни до районних програм «Освіта Конотопщини », «Вчитель»,  «Шкільний автобус».

Image

***

             Цього ж дня в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації за участі заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Слизького С.М.,  начальника головного управління агропромислового розвитку Сумської ОДА Івченка В.М., голови Конотопської райдержадміністрації Лугового О.П. та його заступників, заступника голови Конотопської районної ради В.М.Малігон, депутатського корпусу, керівників районних структур системи АПК, керівників підприємств АПК, сільських голів, представників громадських організацій та ЗМІ відбулось виїзне засідання робочої групи з питань перевірки стану виконання основних завдань програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2015 року та виробничо-інвестиційної програми розвитку агропромислового комплексу для забезпечення продовольчої безпеки області на 2011 рік та перспективу.

Image

Image

Перейти до вмісту