Новини

Інформація про проведені заходи

Image25 серпня заступник голови районної ради В.М.Малігон спільно з головою районної державної адміністрації О.П.Луговим провели зустрічі з громадами у Шаповалівкій, Соснівській і Малосамбірській сільських радах. 

Серед основних питань, що цікавили людей, звичайно, переважали земельні питання. Зокрема мова йшла про виплату орендної плати за земельні паї, виготовлення державних актів на землю тощо.

Серед інших піднімались питання продовження терміну використання газових форсунок в опалювальних печах, встановлення автобусної зупинки, виплати дотації за здане молоко, відновлення вуличного освітлення.

 Image

Image

Image

Image

26 серпня очільники району здійснили прийом з особистих питань в селах Грузьке, Землянка і В’язове.

Мешканці зазначених населених пунктів порушили перед районним керівництвом питання що стосуються газифікації села В’язове, виплат по земельних паях, виготовлення державних актів на землю, та інші.

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

Image

Image

Image

Image

***

             26 серпня згідно з планом роботи відбулося засідання п’яти  постійних комісій та президія районної ради, на яких попередньо розглянуті 6 питань порядку денного, які виноситимуться 31 серпня на розгляд 10 сесії районної ради шостого скликання.

             На комісіях депутати районної ради заслухали інформації з питань затвердження звітів про виконання програми економічного і соціального розвитку району  та районного бюджету за I півріччя 2011 року. Підтримали для погодження призначення кандидатуру Федан С.О. на посаду директора НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області.  Розглянули внесення змін до районних програм «Освіта Конотопщини », «Вчитель»,  «Шкільний автобус».

             На останок засідання депутати були ознайомлені з інформаціями та листами, які надійшли до відома та використання в роботі комісій.

 

Перейти до вмісту