Новини

Інформація про проведені заходи

Image15 червня голова районної ради Боярчук А.В. взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, де розглянуто питання про підготовку господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років, стан виконання завдань, визначених розпорядженнями та дорученнями голови районної державної адміністрації у виконкомі Шевченківської сільської ради.

***

У переддень свята Дня медичного працівника, за дорученням голови районної ради Боярчука А.В. і голови райдержадміністрації Лугового О.П., заступник голови районної ради Малігон В.М. привітала з професійним святом працівників медичної галузі та висловила слова вдячності ветеранам медичної служби.

***

17 червня в селі Новомутин Конотопського району відбулось урочисте відкриття табірної зміни  дитячого оздоровчого табору  „Зірка”.

На відкритті оздоровчого табору голова районної ради А.В.Боярчук і голова  райдержадміністрації О.П.Луговий привітали першу зміну дітей з початком літнього відпочинку. Відпочинок на лоні природи поблизу річки Сейм надасть дітлахам чудову можливість для оздоровлення під час літніх канікул.

Перейти до вмісту