7 сесія (20.04.2011)

Про хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.04.2011

Про хід виконання районної програми

протидії захворюванню на туберкульоз

у 2007-2011 роках, затвердженої

рішенням районної ради від 26.09.2007

 

Розглянувши хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2007-2011 роках, затвердженої рішенням районної ради від 26.09.2007,  з метою більш якісного та ефективного виконання її заходів, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,   

районна рада вирішила:

            1.Інформацію начальника відділу охорони здоров’я Конотопської районної державної адміністрації Маняка А.В. про хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2007-2011 роках, затвердженої рішенням районної ради від 26.09.2007 взяти до відома.

            2.Головним лікарям СЛА, АЗП-СМ, завідуючим ФАП, ФП з метою раннього виявлення захворювання на туберкульоз органів дихання методом рентген-флюорографічного обстеження забезпечити у 2011 році 100% проведення рентген обстеження підлягаючого контингенту сільського населення.

            2.1.В термін до 30.09.2011 провести туберкулінодіагностику  дитячому населенню.

            2.2.При наявності вакцини БЦЖ, зняття мед-відводів, забезпечити проведення вакцинації дітям, що є невакцинованими, а також провести ревакцинацію дітям в 7 та 14 років.

            2.3 100% провести медичне до обстеження дітей, що проживають в туб вогнищах, особливу увагу звернути на дітей, що проживають в асоціальних сім’ях.

            3.Начальнику відділу охорони здоров’я Конотопської районної державної адміністрації (А.В.Маняк) спільно з головним лікарем Конотопської ЦРЛ (Драганюк В.В.):

            3.1.Продовжити практику щорічних медичних оглядів сільського населення бригадами лікарів Конотопської ЦРЛ, забезпечивши при цьому виїзд пересувного рентген-флюорографа в кожен населений пункт району.

            3.2.Довести показники рентген-флюорографічного обстеження сільських жителів до рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України.

            4.Головному державному санітарному лікарю Конотопського району (Єрмілова С.Д.) взяти під особистий контроль виконання плану туберкулінодіагностики, вакцинації та ревакцинації дітей БЦЖ в районі у 2011 році.

            5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, організацію виконання на відділ охорони здоров’я райдержадміністрації (начальник Маняк А.В.).

 

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

Перейти до вмісту