Новини

Відбулась 7 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд сьомої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 20 квітня під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука виносились 11 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В ході сесії депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку району за I квартал 2011 року (інформувала начальник управління економіки райдержадміністрації Олійник Н.Г.) та про виконання районного бюджету (інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Лісунова К.В.), внесли зміни до програми розвитку футболу в районі, до програми економічного і соціального розвитку та до районного бюджету на 2011 рік.

З метою створення правових, соціальних і економічних умов для належної організації та проведення процесу відпочинку та оздоровлення дітей та молоді району, залучення більшої кількості дітей пільгової категорії до організованих форм відпочинку та оздоровлення, одноголосно прийняли районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік.  Також, затвердили обсяги бюджетного фінансування середньої денної вартості харчування на оздоровлення у пришкільних таборах у розмірі 10,0 грн. в день, у профільних  таборах у розмірі 10,0 грн. в день.

Депутати надали згоду на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району на баланс Конотопського РЕМ ВАТ «Сумиобленерго» КТП №139 та №140 та електромереж, які живлять приміщення Великосамбірського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та КТП – 133 і електромереж, які живлять приміщення Бочечківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Розглянувши  листа Сумської  обласної  ради  від 08.04.2011   №01-28/330 щодо  створення Регіонального відділення   Всеукраїнської  асоціації  районних та обласної  рад, прийняли відповідне рішення в якому запропонували створити Регіональне відділення.

            Останніми, заслухали хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз та районної програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В цей же день відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де були розглянуті питання: призначення та виплати субсидій, пільг на тверде паливо і скраплений газ готівкою; виплати допомоги до 9 травня; про виконання розпорядження голови райдержадміністрації „Про проведення в районі весняної акції „За чисте довкілля”; основні аспекти ведення правової роботи в органах місцевого самоврядування; нове в земельному законодавстві; про соціальні послуги, які надаються центром зайнятості згідно з Законом України „Про загальнообов’язкове державне, соціальне страхування на випадок безробіття”.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту