Новини

Відбулась 6 сесія районної ради 6 скликання

Image30 березня 2011 року голова Сумської обласної ради Михайленко Г.В. взяв участь в роботі 6 сесії Конотопської районної ради 6 скликання, на якій заслуховувавсь звіт голови Конотопської районної державної адміністрації Лугового О.П. про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2010 рік. Крім звіту виносились 16 питань порядку денного, які були попередньо детально розглянуті на засіданнях постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

Відповідно до Закону України Про місцеве самоврядування в Україні   голова районної ради А.В.Боярчук відкрив пленарне засідання.

 Із 60 обраних депутатів районної ради в роботі пленарного засідання 30 березня 2011 року  взяли участь 45 депутатів. Також на сесії були присутні обласні депутати Картавий О.О. і Доляр Г.Я., працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Заслухавши та обговоривши звіт голови райдержадміністрації Лугового О.П. про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2010 рік, районна рада прийняла рішення, в якому звіт взяла до відома.

Наступними депутати затвердили районну програму розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року, прийняли у новій редакції районну програму надання фінансової допомоги інвалідам-чорнобильцям до 25 річниці Чорнобильської катастрофи і районну програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства на 2010-2014 роки. Внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку району і до районного бюджету на 2011 рік, а також розглянули інші питання порядку денного.

Як і на попередніх сесіях, так і 30 березня депутати приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень. Розглянувши хід виконання та враховуючи рекомендації постійних комісій, районною радою знято з контролю рішення, які вже виконані.

Звертаючись до громади Конотопщини голова Сумської обласної ради Михайленко Г.В. передав щирі вітання від депутатського корпусу обласної ради. У своєму виступі Геннадій Володимирович ознайомив присутніх з основними позиціями стратегії розвитку Сумщини до 2015 року  і наголосив що у нас з вами одна мета виконати і виправдати довіру виборців і щоб життя людей безумовно покращилось, а це можна зробити тільки об’єднавшись разом. Необхідно об’єднувати депутатів всіх рівнів, завжди депутати обласної ради повинні бути присутні на районних сесіях, обов’язково необхідно співпрацювати з гілками виконавчої влади.

***

В цей же день згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту