6 сесія (30.03.2011)

Про викладення районної програми надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

30.03.2011

Про викладення районної програми

надання матеріальної допомоги інвалідам-

чорнобильцям до 25-ї річниці

Чорнобильської катастрофи в новій редакції

 

У зв’язку зі збільшенням кількості інвалідів-чорнобильців на території Конотопського району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою соціального захисту осіб найбільш вражених від Чорнобильської катастрофи, підтримки їх життєвого рівня, забезпечення належних умов проживання та лікування,

районна рада вирішила:

1.Районну програму надання матеріальної допомоги інвалідам – чорнобильцям до 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи викласти в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

          3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми в 2011 році з загального фонду районного бюджету  в межах кошторисних призначень.

4.У зв’язку з прийняттям даного рішення, визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 24.09.2010 „Про районну програму надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям до 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи”.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. 

 

Голова районної ради                                                         А.В.Боярчук

Перейти до вмісту