Новини

Інформація про проведені заходи

Image1 лютого голова районної ради А.В.Боярчук спільно з головою райдержадміністрації О.П.Луговим здійснили зустріч з територіальною громадою Бочечківської сільської ради, де обговорили питання соціально-економічного розвитку, зокрема: газифікацію і водозабезпечення населеного пункту, влаштування вуличного освітлення та інші.

***

Підбито підсумки роботи закладів культури району за 2010 рік та визначено пріоритетні напрямки роботи галузі в 2011 році в ході підсумкової наради з працівниками закладів культури району, що відбулася 2 лютого за участю голови районної ради А.В.Боярчука, голови райдержадміністрації О.П.Лугового, заступника голови райдержадміністрації О.В.Мельничука, селищного та сільських голів.

***

Згідно з затвердженим графіком прийому 3 лютого голова районної ради Боярчук А.В. здійснив прийом громадян з особистих питань в селі Вирівка. Під час прийому були порушені питання будівництва водогону, ремонту приміщення місцевої школи і встановлення нового паркану та інші. При розгляді звернень заявникам  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

В цей же день радником голови районною ради Несвідоміною Т.Г. надана консультативно-методична допомога працівникам Вирівської сільської ради.

***

            Головою районної ради Боярчуком А.В. видано розпорядження про скликання 5 сесії районної ради 6 скликання. Виконавчим апаратом спільно з головами постійних комісій районної ради проводиться організаційна робота по підготовці та проведенню 14 лютого засідань постійних комісій районної ради, а 16 лютого пленарного засідання районної ради.

Перейти до вмісту